Home

Laat je evenement opbouwen door Woodiez

Heb je steigerhouten meubels, decoratie of andere inrichting gehuurd? Dan bouwen wij deze in de meeste gevallen ook op. Een soepele opbouw zorgt ervoor dat de voorbereiding van je evenement vlotter verloopt. Onze mensen monteren de meubels snel en op een nette manier. Wij zetten de meubels ook op de aangewezen plek wanneer je dit bij de bestelling hebt aangegeven.

Opbouw en afbouw van A tot Z geregeld

Woodiez beschikt over eigen transportmiddelen zoals bussen en vrachtwagens in verschillende afmetingen. Omdat alle meubels helemaal van steigerhout gemaakt zijn, wegen deze in de meeste gevallen behoorlijk wat. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we benodigde hulpmiddelen zoals palletwagens en karren tot onze beschikking hebben.

Soms is het zelfs nodig om een hoogwerker of heftruck in te zetten om de op- en afbouw te versnellen. Mocht dit nodig zijn dan dragen wij hier ook zelf zorg voor. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat Woodiez de op- en afbouw van A tot Z regelt.

Zelf je evenement of beurs opbouwen

Kosten besparen, of gewoon liever zelf je evenement of beurs opbouwen? Ook dit is mogelijk. De steigerhouten meubels bezorgen wij gedemonteerd. Deze moeten op de plaats van bestemming nog in elkaar gezet worden. Bij de meeste meubels stelt dit niet zoveel voor.

Wel zijn er een aantal meubels die wij altijd zelf opbouwen. Denk hierbij aan de rechte en ronde balies en bars.