Afwerking van de steigerhouten meubels

Om de duurzaamheid van de steigerhouten meubels te vergroten, raden wij aan deze te laten behandelen. Vaak ziet dit er ook nog eens mooier uit! Bij de steigerhouten meubels kun je bij verschillende opties kiezen voor ‘Behandeld’ of ‘Onbehandeld’. Vervolgens geef je in het tekstvak van de offerte aan welke behandeling je precies kiest.

Hieronder staan alle behandelingen uitgelegd.

Behandeling van het steigerhout

Steigerhoutbeits

Met een speciale steigerhoutbeits behandelen wij de steigerhouten meubels. De steigerhoutbeits beschermt je steigerhouten meubel tegen vocht en vlekken, maar je behoudt wel de oorspronkelijke kleur van het steigerhout.

White wash

Een white wash beschermt je steigerhouten meubel tegen vocht en vlekken. Daarnaast geeft het een mooie witte finish aan het steigerhout.

Grey wash

Een grey wash is hetzelfde als white wash, alleen geeft dit een grijze waas aan de steigerhouten meubels.

Behandeling van de stalen poten

Wil je een steigerhouten tafel bestellen met stalen poten? Wij bieden zes verschillende stalen onderstellen aan: de V-poot, X-poot, U-poot, trapeze poot, A-poot en spinpoot. Kies zelf of je het stalen onderstel wil laten behandelen tegen roest en weersinvloeden. Wij behandelen het onderstel met blanke lak of met een poedercoating in elke gewenste kleur.

Behandeling met een blanke lak

Een behandeling met blanke lak gaat roest tegen. De lak is doorzichtig, de stalen poten behouden dus hun oorspronkelijke kleur.

Behandeling met een poedercoating

Je kunt er ook voor kiezen om de stalen poten te laten behandelen door middel van een poedercoating. Je kiest zelf een kleur, elke kleur is mogelijk. Geef de gewenste kleur als RAL-kleur bij ons aan. Ook deze behandeling gaat roestvorming van de stalen poten tegen.

Liever een andere kleur dan hierboven aangegeven? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.