Steigerhouten tuinmeubelen

Steigerhouten tuinmeubelen zijn beschikbaar in alle soorten en maten. Wij maken alle steigerhouten loungebanken, loungestoelen, ligbedden, hockers, plantenbakken en tuintafels op maat. Zo richt je jouw tuin precies in zoals jij dat wilt! Bekijk onze collectie steigerhouten tuinmeubelen en laat je inspireren.

Steigerhouten tuinmeubelen op maat

Iedere tuin is anders, daarom maken wij elk steigerhouten tuinmeubel helemaal op maat. Kies een standaard ontwerp uit de collectie, pas een ontwerp aan naar jouw wensen of ontwerp een geheel nieuw steigerhouten tuinmeubel. De keuze is aan jou! Daarnaast bieden we ook weerbestendige kussens op maat aan. Lees hier alles over het bestellen van jouw steigerhouten tuinmeubel op maat.

Kwaliteit en comfort

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom alleen met gebruikte steigerplanken. Deze planken zijn verkleurd door het gebruik op de werkplaats en stralen karakter en sfeer uit. Wij schuren elke plank splintervrij én zorgen ervoor dat je geen schroeven in het zicht ziet. Zo zorgen wij voor de luxe uitstraling van jouw steigerhouten tuinmeubels!