Van schuur naar eigen werkplaats

In 2009 begon Jurgen Jansen in zijn eigen schuur met het maken van steigerhouten meubels. Na 15 jaar in loondienst bij twee grote interieurbouw bedrijven werd het tijd om de grote stap te maken naar zelfstandig ondernemer.

Jurgen had na de verbouwing van zijn eigen woonhuis nog wat mooie steigerplanken over en besloot om daar een statafel met bijbehorende krukken van te maken.

Woodiez werd geboren: luxe steigerhouten meubels met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen standaard producten die snel op de markt gebracht zijn, maar goed afgewerkte meubels van kwaliteit geheel afgestemd op de wensen van de klant.

Steigerhout bleek enorm populair en Woodiez groeide: al snel werd de schuur te klein. De overstap naar een bedrijfspand op het industrieterrein in Bergeijk volgde. Boven de werkplaats werd een showroom ingericht om de klanten nog beter van dienst te zijn.

Woodiez groeide verder

Om op de grote vraag van de klanten in te kunnen gaan, werd er naast het meewerken van Jurgens vrouw Heidi, personeel aangenomen en het wagenpark uitgebreid.

Na enige tijd is het idee ontstaan om ook steigerhouten meubels te gaan verhuren. Het begon met bartafels en krukken voor feestjes. Dit bleek een groot succes. De meubels stralen de juiste sfeer uit en zijn gebruiksvriendelijk.

De vraag werd steeds groter en het assortiment breidde uit. Veel meubels werden naar wensen van klanten gemaakt. De uitgebreide collectie zoals je die op deze website ziet, is het resultaat daarvan.

Eigen pand in Eersel

foto nog aanpassen naar wagenpark

Een groot assortiment vraagt om een ruime opslaghal. Steeds werd het bedrijfspand uitgebreid. Eerst werd het bedrijfspand uitgebreid met het naastgelegen pand. Later kwam er ook nog een buitenterrein en nog een pand bij.

Samen met de vraag bleef ook het assortiment, personeelsbestand en wagenpark groeien. Het pand in Bergeijk werd te klein: een nieuwe grote stap diende zich aan. In 2015 werden de plannen gesmeed om een eigen pand te gaan bouwen.

Begin oktober was een eigen perceel op het industrieterrein in Eersel een feit. In slechts vier maanden tijd is daar een mooi en representatief bedrijfspand gebouwd. Het gebouw omvat niet alleen de werkplaats en kantoren, maar ook een grote showroom van ruim 600 m².

Nooit gedacht, maar ook hier groeide Woodiez weer uit haar jasje. Dat zorgde ervoor dat er in de winter van 2021/2022 weer een groot stuk bedrijfspand aan is gebouwd.

Eén huisstijl voor alle uitingen

De website, die inmiddels toch wat verouderd was, lag niet meer in lijn met de uitstraling van Woodiez. Daarom ontwikkelden we een geheel nieuwe website. Fris, modern en uitnodigend: net zoals de vernieuwde showroom. Met een scheiding tussen Verkoop en Verhuur en een duidelijke weergave om ons ruime assortiment te bekijken.

Deze website is bewust geen webshop, omdat wij ervan overtuigd zijn dat het persoonlijke contact met de klant juist onze kracht is. Door in te gaan op jouw wensen zijn we in staat net die extra service te bieden. En dat heeft al voor veel tevreden klanten gezorgd!

Zorgvuldig

Zorgvuldig

Met oog voor detail en een nauwkeurige werkwijze proberen we u zo veel mogelijk te ontzorgen. Want wij begrijpen dat er genoeg andere dingen zijn waar u zich druk om moet maken. Onze betrokken aanpak zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.
Enthousiast

Enthousiast

We hebben een grote passie voor het werk dat we doen. We zijn ijverig om aan de slag te gaan en we stoppen pas als alles tot in de puntjes geregeld is. U kunt erop vertrouwen dat Woodiez de opdracht in volle verantwoordelijkheid en met veel plezier uitvoert.
Vindingrijk

Vindingrijk

Wij denken graag met u mee en zijn constant opzoek naar innovatieve oplossingen om uw wensen te realiseren. Onze op maat gemaakte werkwijze zorgt ervoor dat we flexibel en snel kunnen handelen, ook als dingen niet gaan zoals verwacht.
Deskundig

Deskundig

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij veel kennis hebben opgedaan en we gepast advies kunnen geven. Kennis waar u op kunt vertrouwen!

Nieuwsgierig geworden naar onze producten en werkwijze?

Maak een afspraak en kom een keer langs in onze showroom of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Deze ondernemers zijn erg blij geweest met onze inspanningen