Onze werkwijze

Wij maken van jouw wens een onvergetelijk evenement

Woodiez helpt jou graag op weg naar een onvergetelijk evenement. Dit begint natuurlijk allemaal met goede communicatie. Door intensief samen te werken en te overleggen brengen wij jouw wensen in kaart en koppelen deze aan onze mogelijkheden. Daarbij houden wij van korte lijntjes en gemakkelijke omgangsvormen. Afspraak is afspraak. Daar kun je op vertrouwen!

Tijdens het proces geven wij vormgeving aan jouw evenement

Nadat wij jouw wensen in kaart hebben gebracht, is het tijd voor het creatiefste onderdeel van het traject. Het zichtbaar maken van de mogelijkheden en vorm te geven aan het evenement. Dit doen wij door middel van 3D tekeningen & moodboards. Op deze manier krijgt de opdrachtgever een goede impressie van de ruimte of stand waar het evenement plaats zal vinden. Met een duidelijk doel voor ogen zorgen we voor een optimale benutting van de ruimte, zetten we de juiste sfeer neer en is kwaliteit gewaarborgd. Samen komen wij tot een prachtontwerp voor elk evenement.

Zorgvuldig en nauwkeurig werken wij  het plan van jouw evenement uit

Zodra het ontwerp de printer uitrolt en het evenement opgebouwd kan worden, komen onze opbouwmedewerkers in actie. Met veel zorgvuldigheid en nauwkeurigheid wordt alles vanuit het magazijn naar de locatie vervoerd en opgebouwd. Ons materiaal behoudt zodoende de hoge kwaliteit waar wij om bekend staan. Als wij er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes en geheel volgens plan is opgebouwd, verlaten wij pas de locatie. Op deze manier creëren wij telkens onvergetelijke evenementen.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten en werkwijze?

Maak een afspraak en kom een keer langs in onze showroom of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Tomorrowland

De wens van de opdrachtgever was een stand met een warme en verwelkomende uitstraling waar men lekker kan zitten. De sfeer van een gezellig café maar dan met een professionele uitstraling.

De presentatie moest eenvoudig maar elegant zijn Daarom hebben we naast steigerhouten loungemeubels en bartafels gekozen voor plantenbakken en afzetpaaltjes. Als je deze combineert krijg je een sfeervol en chique geheel.

Benieuwd naar het meubilair dat is gebruikt in dit project?