Op- en afbouw van steigerhouten meubels

 

Laat je evenement of beurs opbouwen door Woodiez

Heb je steigerhouten meubels, decoratie of andere inrichting gehuurd? Dan bouwen wij deze in de meeste gevallen ook op. Een soepele op- en afbouw zorgt ervoor dat de voorbereiding van je evenement vlotter verloopt. Onze mensen monteren de meubels snel en op een nette manier. Wij zetten de meubels ook op de aangewezen plek wanneer je dit bij de bestelling hebt aangegeven.

 

Op- en afbouw van A tot Z

Woodiez beschikt over eigen transportmiddelen zoals bussen en vrachtwagens in verschillende afmetingen. Omdat alle meubels helemaal van steigerhout gemaakt zijn, wegen deze in de meest gevallen wat zwaarder. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we benodigde hulpmiddelen zoals palletwagens en karren tot onze beschikking hebben.

Soms is het zelfs nodig om een hoogwerker of heftruck in te zetten om de op- en afbouw te versnellen. Mocht dit nodig zijn dan dragen wij hier ook zelf zorg voor. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat Woodiez de op- en afbouw van A tot Z regelt.

 

Zelf je evenement of beurs opbouwen

Kosten besparen, of gewoon liever zelf je evenement of beurs opbouwen? Ook dit is mogelijk. De steigerhouten meubels bezorgen wij gedemonteerd. Deze moeten op de plaats van bestemming nog in elkaar gezet worden. Bij de meeste meubels stelt dit niet zoveel voor.

Wel zijn er een aantal meubels die wij altijd zelf opbouwen. Denk hierbij aan de rechte en ronde balies en bars.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten en werkwijze?

Maak een afspraak en kom een keer langs in onze showroom of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.