Karakter in je interieur met steigerhouten meubels van Woodiez

Bij Woodiez koop je robuuste steigerhouten meubels. Ons aanbod is eindeloos: jij bepaalt namelijk zelf wat wij voor jou maken.

Onze meubelontwerpers volgen de woontrends op de voet. Continue introduceren wij nieuwe eigentijdse modellen.

Voor industriële meubels kun je ook bij ons terecht, wij combineren namelijk ook steigerbuis en staal met steigerhout. Woodiez staat voor kwaliteit en creativiteit. Dat is onze kracht: net een andere draai geven aan steigerhouten meubels.

Steigerhouten meubels van hoge kwaliteit

Omdat wij al onze steigerhouten meubels zelf in de werkplaats produceren, garanderen wij een hoge kwaliteit. Wij schuren elk meubel zorgvuldig splintervrij, plaatsen schroeven niet in het zicht en werken uitsluitend met gebruikt steigerhout. Hierdoor krijgen de robuuste steigerhouten meubels hun karakteristieke uitstraling.

Het is niet moeilijk om de kwaliteit van onze houten meubels te beoordelen en je hoeft geen expert te zijn om het te doen. Het enige dat je hoeft te doen, is naar het materiaal, de constructie en de afwerking kijken en de tijd nemen. Zeker weten dat je overtuigd bent!

Steigerhouten meubels kopen

Woodiez maakt elk steigerhouten meubel helemaal voor jou op maat. Dit betekent dat jij zelf bepaalt hoe jouw meubel eruit komt te zien en wat de afmetingen zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kijk maar naar deze hoekbank met 1 armleuning en losse aanzetstukken die tevens als tafel kunnen dienen.

Om je een beetje op weg te helpen hebben wij in onze collectie verschillende mogelijkheden opgenomen. Maar als jij een ander idee hebt of een meubel naar jouw wensen aan wil passen, maken we dit graag voor je.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een bezoek aan onze uitgebreide showroom. Je zult versteld staan van alle mogelijkheden en de hoge kwaliteit.

Bedrijfsinrichting van steigerhout

Steigerhout leent zich ook perfect voor het inrichten van je kantoor, horecaterras, kantine of winkel. Steigerhouten meubilair is comfortabel, makkelijk te onderhouden en straalt luxe uit tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn steigerhouten meubels zowel binnen als buiten te gebruiken.

Doordat het volledig op maat gemaakt wordt, past het altijd binnen de bestaande ruimte.

Bezoek de showroom in Eersel

Benieuwd naar de mogelijkheden of hulp nodig bij het uitkiezen van steigerhouten meubels? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Eersel, waar je met eigen ogen ziet hoe de meubelmakers aan het werk zijn. Wij denken graag mee zodat je de perfecte steigerhouten meubels voor je interieur vindt. De koffie staat klaar!

Nieuwsgierig geworden naar onze producten en werkwijze?

Maak een afspraak en kom een keer langs in onze showroom of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.