Voor elk evenement een passende inrichting

Woodiez staat voor kwaliteit, creativiteit, goede prijs en persoonlijke aanpak: jouw wensen zijn bij ons heel belangrijk. Daarom kijken wij samen met jou welk doel het evenement heeft. Hoe kan de uitstraling en sfeer van de stand of inrichting hieraan bijdragen? Of je nu een groot of klein evenement organiseert, zakelijk of privé: samen kijken we wat binnen het budget mogelijk is.

Al onze steigerhouten meubels zijn zelf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in de werkplaats. Hierdoor kunnen wij speciale wensen uitvoeren of combinaties maken die niemand anders heeft. Advies nodig bij het huren van de perfecte steigerhouten meubels of decoratie voor je evenement? Ook hier helpen wij graag bij.

Unieke steigerhouten meubels van Woodiez

Door onze ruime ervaring kunnen wij goed advies geven over het huren van de perfecte steigerhouten meubels en aankleding voor jouw evenement. Woodiez staat voor kwaliteit en creativiteit, want bij een evenement is het belangrijk om op te vallen. Bezoekers moeten juist jóu onthouden! En dat is onze kracht: net een andere draai geven aan steigerhouten meubels.

Steigerhouten meubels huren met bloem

Bij Woodiez kies je uit een groot aanbod luxe steigerhouten meubels om je ruimte in te richten. Het steigerhout combineren we ook met materialen zoals beton, staal en steigerbuizen. Bij ons huur je meubels die niemand anders heeft, zoals deze unieke houten bar. Alle meubels zijn van hoge kwaliteit en zowel binnen als buiten te gebruiken. Wij richten de ruimte in en plaatsen de meubels, of je kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen.

Decoratie en aankleding huren

Ook kun je bij ons unieke decoratie en aankleding huren zoals planten, sierkussens, fruitkisten en andere attributen. Hiermee toveren wij een evenement om in elke gewenste sfeer. Heb je iets speciaals voor ogen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of bekijk projecten waarvoor wij de steigerhouten meubels en decoratie hebben verzorgd.

Bezoek onze showroom in Eersel

Benieuwd naar de mogelijkheden of hulp nodig? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Eersel, waar je met eigen ogen ziet hoe de meubelmakers aan het werk zijn. Wij denken graag mee zodat je de perfecte steigerhouten meubels en decoratie voor je evenement vindt. De koffie staat klaar!

Nieuwsgierig geworden naar onze producten en werkwijze?

Maak een afspraak en kom een keer langs in onze showroom of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.