Showroom Woodiez

Het kantoor, opslagruimte en de werkplaats van Woodiez zijn gevestigd aan Meerheide 284 in Eersel.

Al onze producten worden daar gemaakt in onze eigen werkplaats waardoor we het gehele productieproces in eigen hand hebben. Op deze manier kunnen we snel inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de meubelbranche. Bovendien vinden we het belangrijk dat onze collectie voor een zeer brede doelgroep toegankelijk is. Door producten te maken die passen binnen verschillende woonstijlen en het oneindig aantal variaties in opstelling, kleur en materiaal is er voor ieder interieur iets moois te vinden. Daarnaast werken we uitsluitend met degelijke materialen en kwalitatief goede constructies. Bovendien hanteren wij een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.
Bezoek onze showroom om een selectie materialen en modellen in real-life te bekijken. Wij helpen jou graag met persoonlijk advies zodat je de best passende meubelen uit kunt kiezen.

Wees welkom!

Openingstijden showroom

De showroom is geopend op de volgende tijden:

Maandag:    op afspraak
Dinsdag:      op afspraak
Woensdag:  10.00u – 16.00u
Donderdag: 10.00u – 16.00u
Vrijdag:        10.00u – 16.00u
Zaterdag:     op afspraak

Op werkdagen zijn wij tussen 12:00u en 12:30u gesloten. Wil je buiten deze tijden op bezoek komen? Bel ons tussen 8:00u en 16:00u op +31 (0)497 – 556 125 of mail naar info@woodiez.nl.