Kussens op maat voor alle weersomstandigheden

Kussens voor het steigerhouten loungemeubilair en de barkrukken laten wij voor jou op maat maken. Zo weet je zeker dat de kussens precies passen. Kies voor Sunproof outdoor stof of kunstleer in verschillende kleuren.

Kussens voor alle weersomstandigheden

Alle kussens zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat jarenlang mooi en fris blijft, ook bij buitengebruik. De kussens zijn water- en vuilafstotend, chloor- en zeewaterbestendig en schimmelvrij. Door een speciale behandeling trekken vlekken niet in het stof en blijft de kleur helder. Daarnaast houd je de kussens gemakkelijk schoon.

Afwerking van de kussens

De kussens worden op maat gemaakt zodat ze precies in de steigerhouten loungebank of ander meubel passen. Jij kiest zelf de dikte en afwerking van de kussens. Je kunt bijvoorbeeld ook voor plofkussens kiezen: dit zijn wat dikkere kussens met meer vulling.

Kleur van de kussens

Alle kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk hieronder een selectie van de mogelijkheden. Let op: onderstaande kleurstalen kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid.

Kussens uitgevoerd in stof

Sunproof outdoor stoffen zijn UV- en waterbestendig. Ook na blootstelling aan zware weersomstandigheden blijft de kleur mooi en fris. Ben je op zoek naar kussens met een grafische print, zoals strepen of andere vormen? Neem dan even contact met ons op.

Kussens uitgevoerd in kunstleer

Je kunt ook kiezen voor kunstleer. Kunstleer is geschikt voor gebruik binnen én buiten. Het is gemakkelijk schoon te maken en kleurvast. Kussens van kunstleer staan niet standaard als optie toegevoegd bij onze loungemeubels. Wil je kunstleer in plaats van outdoor stof? Geef dit dan als opmerking aan in de offerte, met de bijbehorende naam van de kleur.

Onderhoud van de kussens

De kussens zijn gemakkelijk schoon te maken. Met een vochtige doek verwijder je vuil en vlekken van het oppervlak. Gebruik voor wat meer hardnekkige vlekken eventueel een zachte borstel.

De Sunproof kussenhoezen zijn voorzien van een ritssluiting. De kussenhoes kun je op 40 graden wassen. Vervolgens laat je de hoezen in de open lucht drogen. Wij raden aan om de kussenhoezen niet te strijken.