Home

Zelf meubels ophalen

Het is mogelijk om de steigerhouten meubels zelf op te halen in onze werkplaats in Eersel. Je betaalt dan natuurlijk geen bezorgkosten. Wanneer je voor deze optie kiest, ligt de verantwoording tijdens transport geheel bij jou.

Meubels laten bezorgen door ons

Kies je ervoor om de steigerhouten meubels door ons te laten bezorgen? Dan spreken wij met jou een tijdstip af. Het kan voorkomen dat de locatie niet bereikbaar is met een grote vrachtwagen. Dit horen we graag vooraf, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

Bij bezorging door Woodiez kunnen soms extra kosten berekend worden:
• Als de locatie niet goed bereikbaar is
• Als de materialen niet binnen een straal van ongeveer 20 meter van de losplaats geleverd kunnen worden
• Als de materialen niet op de begane grond (houd ook rekening met trapjes e.d.) geleverd moeten worden
• Als er parkeerkosten gelden

Geef dit van tevoren bij ons aan, op deze manier kom je nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Transport in eigen beheer

Wij bezorgen alle steigerhouten meubels zelf. Dat betekent dat de lijnen kort blijven en we het contact met jou als klant zo persoonlijk mogelijk houden. We beschikken over eigen vrachtwagens waarmee we de meubels veilig vervoeren door daarvoor opgeleide chauffeurs.

Bezorging door heel Nederland én Europa.

Wij bezorgen in principe door heel Nederland, België, Duitsland én de rest van Europa. Houd er wel rekening mee dat er extra kosten verbonden zijn aan een bestelling naar het buitenland. In de offerte zijn deze bezorgkosten opgenomen. Je weet dus altijd van tevoren waar je aan toe bent.