Home

Kies welke meubels je wilt huren

Meubels huren bij Woodiez is eenvoudig. Onder het kopje ‘collectie’ kun je ons aanbod meubels en decoratie bekijken. Maak direct een keuze welke steigerhouten meubels je wil huren, of doe inspiratie op door onze projecten te bekijken.

Weet je nog niet zo goed wat je wil, of staat het er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan vervolgens samen met jou kijken wat er mogelijk is.

Vraag een offerte aan

Heb je een keuze gemaakt? Kies dan de hoeveelheid steigerhouten meubels die je wilt huren en klik op ‘offerte’. Als je klaar bent ga je naar de offerte pagina om je gegevens in te vullen. Geef hier ook aan hoe lang je de meubels wil huren en of er nog andere wensen of bijzonderheden zijn. Per mail ontvang je nu een voorlopige prijsopgave. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om jouw definitieve offerte te maken. Hierin staan ook eventuele bezorg- en montagekosten opgenomen.

Bevestig je bestelling per mail

Wanneer je de definitieve offerte ontvangen hebt en akkoord bent met ons voorstel, bevestig je dit per mail. Wij spreken meteen af wanneer wij de meubels bezorgen en ophalen. Nu is de bestelling voltooid! De betaling dient altijd vóór de huurperiode voltooid te zijn, tenzij anders is afgesproken.

Mochten er nog wijzigingen plaatsvinden dan kun je altijd contact met ons opnemen.