Bruiloft inspiratie voor de inrichting van jullie trouwfeest

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Maar voordat jullie het jawoord zeggen moet er nog een hoop gebeuren. Doe hier inspiratie op voor het steigerhouten meubilair van jullie huwelijksfeest of plechtigheid.

BRUILOFT MEUBILAIR HUREN

Bij Woodiez huur je steigerhouten bruiloft meubilair zoals:
• Statafels
• Barkrukken
• Barren
• Loungemeubilair
• Katheder
• Tafels
• Designstoelen
• Picknicktafels
• Sokkels
• Decoratie en aankleding

Bekijk hieronder verschillende sfeerfoto’s van bruiloften in steigerhout.

ROMANTISCH ROZE

Steigerhout heeft van nature een warme, karakteristieke uitstraling. Combineer dit met romantische kleuren zoals roze, oranje en wit voor een sfeervolle bruiloft.

Een ongedwongen sfeer
Door verschillende hoekjes te creëren ontstaat een ongedwongen sfeer. Gasten kunnen comfortabel plaatsnemen op het lounge meubilair, ontspannen een drankje drinken aan de bar of een gesprek voeren aan de steigerhouten bartafels.

Met zijn allen dineren
Het bruiloftsdiner vindt plaats aan een lange, steigerhouten tafel. Gezellig met zijn allen eten en genieten van het gezelschap!

SFEERVOL MET LAMPENSLINGERS

Ook een grote, lichte ruimte zoals deze kun je een knusse uitstraling geven. Door alleen zwart en wit te gebruiken oogt de ruimte rustig, maar de lampenslingers zorgen ervoor dat de ruimte toch knus voelt.

Loungen en tafelen
Dit bruidspaar heeft ervoor gekozen om achter in de zaal een lounge gedeelte te maken. Op deze manier kunnen gasten ervoor kiezen om een rustig hoekje op te zoeken. Door de bartafels te clusteren blijft er genoeg ruimte over voor de dansvloer!

BUITEN BRUILOFT IN STIJL

Dit bruidspaar koos ervoor om buiten te trouwen. Het feestgedeelte is gedeeltelijk overdekt met een stijlvolle tent.

Spelen met hoogte
De tent is ingericht met lage steigerhouten tafels, hoge statafels en lounge meubilair. Door te variëren in hoogte, materiaal en kleur krijgt de ruimte meer diepte.

PLECHTIGHEID OP EEN BOOT

Een knusse huwelijksceremonie op een boot met meubilair van steigerhout. De steigerplanken geven een warme en karakteristieke sfeer aan de omgeving. Gecombineerd met het groen van leuke planten straalt de ruimte direct een knus gevoel uit.

Steigerhouten katheder

De steigerhouten katheder past perfect bij het bruiloft meubilair.

TROUWEN IN EEN TENT

Een grote tent zorgt ervoor dat je droog blijft, maar toch de mooie omgeving blijft zien. Aan de luxe steigerhouten bar worden de drankjes geschonken tijdens het feest. Vervolgens kiezen gasten of ze aan een bartafel of eettafel plaatsnemen.

Landelijke uitstraling
Zuilen met daarop grote bossen bloemen, kaarshouders op elke tafel en andere accessoires zorgen voor een landelijke uitstraling van de bruiloft.

ILLUSIE VAN EEN BUITEN BRUILOFT

Gek op de natuur, maar liever niet buiten trouwen? Dit bruidspaar trouwde omgeven door planten én hoefde niet bang te zijn voor een spatje regen.

Comfortabel dineren
Lange, steigerhouten tafels met witte designstoelen zorgen ervoor dat gasten comfortabel dineren. Daarna verplaatsen ze zich naar het lounge gedeelte of de grote bartafels.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP

Laat je terugbellen door ons of vraag een vrijblijvende offerte op via ons contactformulier. Je kunt ook onze showroom bezoeken om de mogelijkheden te bespreken.    Liever contact via de mail? Vul dan onderstaand contactformulier in.
      * verplichte velden