Opvallen tijdens je beurs met steigerhouten beursmeubilair

Op een beurs geldt één belangrijke regel: je moet opvallen! Doe je dat niet, dan lopen bezoekers jou gewoon voorbij. Opvallen begint al bij de uitstraling van jouw stand. Huur luxe beursmeubilair van steigerhout en zorg ervoor dat bezoekers stoppen bij jouw beursstand.

STEIGERHOUTEN BEURSMEUBILAIR HUREN

Bij Woodiez huur je steigerhouten beursmeubilair zoals:
• Beurswanden
• Balies
• Presentatiemeubels
• Kasten
• Loungemeubilair
• Tafels
• Banken
• Statafels
• Barkrukken
• Zitzakken
• Decoratie en aankleding

Bekijk hieronderverschillende sfeerfoto’s van beurzen in steigerhout.

BEURSINRICHTING MET STEIGERHOUT

Je beursstand richt je heel sfeervol in met meubels van steigerhout. Je kunt alle kanten op: een marktkraam, loungemeubels, dinertafels met designstoelen, presentatiemeubels of zuilen en sokkels. Maar ook leuke decoratiestukken doen het altijd goed op een beurs.

RTL NEDERLAND

Wanneer je wil dat bezoekers even bij jouw beursstand blijven, is het een goed idee om steigerhouten loungemeubels te plaatsen. De comfortabele loungebanken en -stoelen zien er uitnodigend uit. Door de kleuren van de kussens aan te passen op je huisstijl, trek je één lijn in je beursstand.

BEURSBALIE EN BARKRUKKEN

Verkoop je ook artikelen? Dan is een steigerhouten beursbalie of toonbank een mooie blikvanger in je beursstand. Als je iets meer plaats hebt kun je ook een steigerhouten bartafel met barkrukken neerzetten.

COMFORTABEL LOUNGEN

Steigerhout ziet er niet alleen luxe uit, het zit ook nog eens erg comfortabel. Steigerhouten loungemeubels zijn dan ook goed geschikt voor het horecagedeelte op een beurs. Laat gasten even uitrusten op de luxe steigerhouten loungebanken.

BIJZONDERE WANDEN VAN STEIGERHOUT

Met steigerhouten beurswanden zorg je ervoor dat jouw stand een uitnodigende uitstraling krijgt. Steigerhout heeft een warm karakter waardoor mensen als het ware naar je stand toegetrokken worden. Daarnaast ziet het er gewoon erg mooi uit!

PRODUCTEN PRESENTEREN

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw producten te presenteren. Stel bijvoorbeeld één product tentoon op zuilen van verschillende hoogtes, of gebruik een wand van authentieke fruitkisten. Dit brengt direct sfeer in je beursstand.

DECORATIE EN LOUNGEMEUBELS

Om op te vallen tijdens een beurs is het ook belangrijk om de juiste decoratie te gebruiken. De juiste decoratie zorgt direct voor sfeer en een goede uitstraling.

DIVERSE STEIGERHOUTEN BEURSMEUBELS

Steigerhout is enorm veelzijdig als het gaat om beursmeubilair. Kies uit onze grote collectie steigerhouten statafels, barkrukken, balies, brochurerekken, zitzakken, presentatiekasten en nog veel meer beursmeubels om jouw beurs tot een succes te maken.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP

Laat je terugbellen door ons of vraag een vrijblijvende offerte op via ons contactformulier. Je kunt ook onze showroom bezoeken om de mogelijkheden te bespreken.    Liever contact via de mail? Vul dan onderstaand contactformulier in.
      * verplichte velden