Luxe steigerhouten meubels kopen

Steigerhouten loungebank met kussens op maat

Loungebank steigerhout
met kussens

MEER INFORMATIE
Steigerhouten salontafel op wielen maatwerk

Salontafel steigerhout
op wielen

MEER INFORMATIE
Industriële tuintafel trapeze met extra dik steigerhouten blad en stalen onderstel op maat gemaakt

Tuintafel steigerhout
met stalen trapeze poot
opgedikt blad

MEER INFORMATIE
Steigerhouten vakkenkast of boekenkast op maat

Boekenkast steigerhout
liggend

MEER INFORMATIE
MEER STEIGERHOUTEN MEUBELS

Karakter in je interieur met steigerhouten meubels van Woodiez

Bij Woodiez koop je robuuste steigerhouten meubels. Ons aanbod is eindeloos: jij bepaalt namelijk zelf wat wij voor jou maken. Voor industriële meubels kun je ook bij ons terecht, wij combineren namelijk ook steigerbuis en staal met steigerhout. Woodiez staat voor kwaliteit en creativiteit. Dat is onze kracht: net een andere draai geven aan steigerhouten meubels.

STEIGERHOUTEN MEUBELS VAN HOGE KWALITEIT

Omdat wij al onze steigerhouten meubels zelf in de werkplaats produceren, garanderen wij een hoge kwaliteit. Wij schuren elk meubel zorgvuldig splintervrij, plaatsen schroeven niet in het zicht en werken uitsluitend met gebruikt steigerhout. Hierdoor krijgen de robuuste steigerhouten meubels hun karakteristieke uitstraling.

STEIGERHOUTEN MEUBELS KOPEN

Woodiez maakt elk steigerhouten meubel helemaal voor jou op maat. Dit betekent dat jij zelf bepaalt hoe jouw meubel eruit komt te zien en wat de afmetingen zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos! Om je een beetje op weg te helpen hebben wij in onze collectie verschillende mogelijkheden opgenomen. Maar als jij een ander idee hebt of een meubel naar jouw wensen aan wil passen, maken we dit graag voor je. Bekijk ook eens deze pagina met voorbeelden van steigerhouten meubels op maat.

BEDRIJFSINRICHTING VAN STEIGERHOUT

 Steigerhout leent zich ook perfect voor het inrichten van je kantoor, horecaterras, kantine of winkel. Steigerhouten meubilair is comfortabel, makkelijk te onderhouden en straalt luxe uit tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn steigerhouten meubels zowel binnen als buiten te gebruiken.

BEZOEK DE SHOWROOM IN EERSEL

Benieuwd naar de mogelijkheden of hulp nodig bij het uitkiezen van steigerhouten meubels? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Eersel, waar je met eigen ogen ziet hoe de meubelmakers aan het werk zijn. Wij denken graag mee zodat je de perfecte steigerhouten meubels voor je interieur vindt. De koffie staat klaar!