Bezorginformatie en levering

Zelf je meubels ophalen

Het is mogelijk om de meubels zelf op te halen in onze werkplaats. Je betaalt dan natuurlijk geen bezorgkosten. Wanneer je voor deze optie kiest, nemen wij ongeveer een week voor de leverdatum contact met jou op. We spreken dan een moment af waarop jij de meubels kunt komen ophalen.

Jouw meubels laten bezorgen door ons

Kies je ervoor om de meubels door ons te laten bezorgen? Dan nemen wij in jouw offerte de bezorgkosten op. Deze kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het project en de reisafstand. Maar ook of we de meubels voor jou monteren of naar een andere verdieping brengen. Beoordeel zelf van tevoren of de meubels door gangen, deuren en trappen passen!

Transport in eigen beheer

Wij bezorgen alle steigerhouten meubels zelf. Dat betekent dat de lijnen kort blijven en we het contact met jou als klant zo persoonlijk mogelijk houden. We beschikken over eigen vrachtwagens waarmee we de meubels veilig vervoeren.

Bezorging door heel Nederland en Europa

Wij bezorgen in principe door heel Nederland, België, Duitsland én de rest van Europa. Houd er wel rekening mee dat er extra kosten verbonden zijn aan een bestelling naar het buitenland. In de offerte zijn deze bezorgkosten opgenomen. Je weet dus altijd van tevoren waar je aan toe bent.