Bestelproces

Kies je steigerhouten meubel

Onder het kopje ‘collectie’ kun je verschillende steigerhouten meubels bekijken. Wij maken alles op maat: je kunt de meubels dus helemaal naar jouw wens aanpassen! Kijk ook eens tussen onze projecten om inspiratie op te doen over wat er allemaal mogelijk is.

Weet je nog niet zo goed wat je wil, of staat het er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan vervolgens samen met jou kijken wat er mogelijk is.

Vraag een offerte aan

Heb je een keuze gemaakt? Nu zijn er drie mogelijkheden.

  1. Steigerhouten meubel uit de collectie
    Je hebt de collectie bekeken en precies gevonden wat je zocht. Kies een afmeting, klik op ‘offerte’ en ga naar de offerte pagina om je gegevens in te vullen.
  2. Steigerhouten meubel uit de collectie op maat
    Je hebt de collectie bekeken en bijna gevonden wat je zocht. Het meubel moet nog iets aangepast worden, je wil een andere afmeting of steigerhouten meubels met elkaar combineren. Voeg de voorbeelden toe aan je offerte en beschrijf op de offerte pagina zo goed mogelijk wat je wensen zijn. Wij kijken vervolgens samen met jou hoe we deze wensen zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.
  3. Steigerhouten meubel op maat
    Je hebt iets in je hoofd maar het staat niet op de website. Geen probleem: neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je een offerte aangevraagd? Dan ontvang je nu per mail een voorlopige prijsopgave. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om jouw definitieve offerte te maken. Hierin staan ook eventuele bezorgkosten en een indicatie van de levertijd opgenomen. Je weet altijd van tevoren wat de kosten zullen zijn: geen verrassingen achteraf!

Bevestig je bestelling per mail

Wanneer je de offerte hebt ontvangen en akkoord bent met ons voorstel, bevestig je dit per mail. Nu is de bestelling voltooid! Ongeveer een week voor de leverdatum nemen we contact met je op om een definitieve afspraak te maken voor de bezorging. Je kunt de meubels ook zelf bij ons op komen halen in de werkplaats. Uiteraard betaal je dan geen bezorgkosten.

De betaling voltooi je bij het ophalen of de bezorging bij één van onze medewerkers, via PIN of contant. Let op: buiten Nederland is het helaas niet mogelijk om te pinnen.