Lunch

Als je gaat trouwen of een lunch in de achtertuin wil organiseren dan is dit een hele klus. Waar begin je met je planning?

De wereld van trouwen en bruiloften zit vol met mogelijkheden. Misschien wil je een Bohemian lunch of ga je voor een klassieke bruiloft? Klein of groot? Op een bestaande locatie of in je eigen tuin? Maar waar begin je? Gastenlijst? Begroting? Inrichting? Zoveel zaken die bij deze mooie dag komen kijken.

Beslis eerst samen over je budget. Ga met je partner zitten en zoek uit wie eventueel wat bijdraagt, hoeveel ze bijdragen en wat dus je totale budget voor de bruiloft of lunch wordt. Denk hierbij aan de tijd van het jaar. Je hebt natuurlijk het weer, eventuele vakanties en werkschema’s. Beslis daarna je locatie en de stijl van jullie bruiloft. Vintage, modern, klassiek, rustiek, Boho, alles kan!

Wat jullie stijl ook is wij hebben alle benodigde meubelen en attributen in huis om elke locatie om te toveren tot een romantische trouwlocatie. Wij creëren wat je maar wilt. Een overdekt terras onder een trendy stretchtent? Een hippe Ibizabar op een festivallunch? Oneindig lange eettafels waar alle gasten genieten in de sfeer van een Toscaanse bruiloft? Met romantische kleuren, een moderne touch en jullie eigen toevoegingen en inspiratie zorgen we ervoor dat er op de mooiste dag van jullie leven niets ontbreekt.