Over ons

VAN SCHUUR NAAR EIGEN WERKPLAATS

In 2009 begon Jurgen Jansen in zijn eigen schuur met het maken van steigerhouten meubels. Na 15 jaar in loondienst bij twee grote interieurbouw bedrijven werd het tijd om de grote stap te maken naar zelfstandig ondernemer.

Jurgen had na de verbouwing van zijn eigen woonhuis nog wat mooie steigerplanken over en besloot om daar een statafel met bijbehorende krukken van te maken.

Woodiez werd geboren: luxe steigerhouten meubels met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen standaard producten die snel op de markt gebracht zijn, maar goed afgewerkte meubels van kwaliteit geheel afgestemd op de wensen van de klant.

Steigerhout bleek enorm populair en Woodiez groeide: al snel werd de schuur te klein. De overstap naar een bedrijfspand op het industrieterrein in Bergeijk volgde. Boven de werkplaats werd een showroom ingericht om de klanten nog beter van dienst te zijn.

Oude pand van Woodiez in Bergeijk
Oude pand van Woodiez in Bergeijk

WOODIEZ GROEIDE VERDER

Om op de grote vraag van de klanten in te kunnen gaan, werd er naast het meewerken van Jurgens vrouw Heidi, personeel aangenomen en het wagenpark uitgebreid.

Na enige tijd is het idee ontstaan om ook steigerhouten meubels te gaan verhuren. Het begon met bartafels en krukken voor feestjes. Dit bleek een groot succes. De meubels stralen de juiste sfeer uit en zijn gebruiksvriendelijk.

De vraag werd steeds groter en het assortiment breidde uit. Veel meubels werden naar wensen van klanten gemaakt. De uitgebreide collectie zoals je die op deze website ziet, is het resultaat daarvan.

EEN EIGEN PAND IN EERSEL

Een groot assortiment vraagt om een ruime opslaghal. Steeds werd het bedrijfspand uitgebreid. Eerst werd het bedrijfspand uitgebreid met het naastgelegen pand. Later kwam er ook nog een buitenterrein en nog een pand bij.

Samen met de vraag bleef ook het assortiment, personeelsbestand en wagenpark groeien. Het pand in Bergeijk werd te klein: een nieuwe grote stap diende zich aan. In 2015 werden de plannen gesmeed om een eigen pand te gaan bouwen.

Begin oktober was een eigen perceel op het industrieterrein in Eersel een feit. In slechts vier maanden tijd is daar een mooi en representatief bedrijfspand gebouwd. Het gebouw omvat niet alleen de werkplaats en kantoren, maar ook een grote showroom van ruim 600 m².

Woodiez Meerheide 284 in Eersel
Het nieuwe pand met ruime showroom in Eersel

ÉÉN HUISSTIJL VOOR ALLE UITINGEN

De website, die inmiddels toch wat verouderd was, lag niet meer in lijn met de uitstraling van Woodiez. Daarom ontwikkelden we een geheel nieuwe website. Fris, modern en uitnodigend: net zoals de vernieuwde showroom. Met een scheiding tussen Verkoop en Verhuur en een duidelijke weergave om ons ruime assortiment te bekijken.

Deze website is bewust geen webshop, omdat wij ervan overtuigd zijn dat het persoonlijke contact met de klant juist onze kracht is. Door in te gaan op jouw wensen zijn we in staat net die extra service te bieden. En dat heeft al voor veel tevreden klanten gezorgd!