Steigerhout leent zich uitstekend als festival meubilair. Op deze manier bied je gasten luxe, comfortabele zitplaatsen waar zij even tot rust kunnen komen. Ons meubilair is ook bijzonder goed geschikt voor het VIP-deck. Of je nu iets extra’s wilt bieden aan VIP-gasten of reguliere bezoekers: steigerhout doet het altijd goed op festivals.

Bekijk project

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Maar voordat jullie het jawoord zeggen moet er nog een hoop gebeuren. Doe hier inspiratie op voor het steigerhouten meubilair van jullie huwelijksfeest of plechtigheid.

Bekijk project

Een personeelsfeest organiseren voor een groot of klein bedrijf? Steigerhouten meubels geven direct een luxe uitstraling aan je personeelsfeest én zitten ook nog eens comfortabel.

Bekijk project

Woodiez: dé leverancier voor zakelijk en particulier verhuur en verkoop van steigerhouten meubels

Woodiez Verhuur is meer dan alleen luxe steigerhouten meubels huren. Voor beurzen, congressen, bruiloften en andere evenementen bieden wij een totaalconcept aan. Luxe steigerhouten meubels kopen? Woodiez maakt jouw steigerhouten meubels op maat zoals jij wilt.

Feature img

Woodiez maakt van ieder bijzonder moment een totaal beleving

icon

Bruiloft

Steigerhout heeft van nature een warme, karakteristieke uitstraling. Combineer dit met romantische kleuren zoals roze en wit voor een bijzonder sfeervolle bruiloft.

Bekijk projecten
icon

Personeelsfeest

Een personeelsfeest organiseren voor je bedrijf? Onze meubels geven direct een luxe uitstraling aan je personeelsfeest én zitten ook nog eens comfortabel.

Bekijk projecten
icon

Evenement

Bij een evenement is het belangrijk om indruk te maken op je bezoekers. Met steigerhouten meubels geef je elke ruimte direct een luxe, sfeervolle uitstraling.

Bekijk projecten
icon

Beurs

Op een beurs geldt één belangrijke regel: je moet opvallen! Huur luxe beursmeubilair van steigerhout en zorg ervoor dat bezoekers stoppen bij jouw beursstand.

Bekijk projecten
icon

Festival

Steigerhout leent zich uitstekend als festival meubilair. Op deze manier bied je je gasten luxe, comfortabele zitplaatsen waar zij even tot rust kunnen komen.

Bekijk projecten
icon

Winterfeesten

Steigerhout geeft door de warme uitstraling meteen het gewenste effect op een stijlvol winterfeest. Een schapenvacht en knapperend haardvuur maakt het feest compleet.

Bekijk projecten

Inrichting en styling van uw evenement, zowel zakelijk als particulier

Van begin tot eind regelen we het

De inrichting en styling van elk evenement moet tot in de puntjes kloppen. Kleine details zorgen voor de juiste sfeer en de ultieme beleving van jouw gasten. Woodiez is gespecialiseerd in totaal projecten. Alles wordt voor je geregeld, van barren, stoelen, planten en decoratie tot aan de garderobe. Zodoende hoef je niet bij meerdere partijen aan te kloppen.

Alleen het beste is goed genoeg

Woodiez heeft een goede reputatie opgebouwd als het gaat om de kwaliteit van het materiaal dat verhuurd wordt. Ons meubilair is van een hoge kwaliteit en om dit zo te houden wordt er met een zo groot mogelijke zorgvuldigheid mee omgegaan. Het materiaal wordt goed schoon gehouden en met zorg opgeslagen, vervoerd en opgebouwd zodat jouw evenement er altijd verzorgd uit komt te zien.

Waar je echt trots op mag zijn

Om een onvergetelijk evenement te realiseren is originaliteit van groot belang. Woodiez werkt als één van de weinige meubel verhuurders met professionele ontwerpers om net even verder te denken dan u als opdrachtgever zelf zou doen. Met behulp van 3D tekeningen en moodboards worden er op maat gemaakte inrichtingen en stands voor jouw evenement gecreëerd.

Nieuwsgierig geworden naar onze producten en werkwijze?

Maak een afspraak en kom een keer langs in onze showroom of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Meer dan alleen luxe steigerhouten meubels huren

Woodiez Verhuur is meer dan alleen luxe steigerhouten meubels huren. Voor beurzen, congressen, bruiloften en andere evenementen bieden wij een totaalconcept aan. Woodiez verzorgt de steigerhouten inrichting maar ook de gewenste sfeer door aankleding en decoratie van het evenement.

Daarnaast maakt Woodiez jouw steigerhouten meubels op maat zoals jij wilt. Onze meubels zijn zorgvuldig afgewerkt: geen schroeven in het zicht en splintervrij geschuurd. Wij werken uitsluitend met gebruikt steigerhout. Dit geeft de meubels meer karakter.

Luxe steigerhouten meubels op maat kopen

Wij verkopen steigerhouten lounge meubilair, tafels, kasten, bedden, bureaus en andere unieke houten meubels. Alles wordt op maat en helemaal naar jouw wens gemaakt. Woodiez kenmerkt zich door net een andere draai te geven aan steigerhouten meubels. En dat tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Onze meubels zijn zorgvuldig afgewerkt: geen schroeven in het zicht en splintervrij geschuurd. Wij werken uitsluitend met gebruikt steigerhout. Dit geeft de meubels meer karakter.

Deze ondernemers zijn erg blij geweest met onze inspanningen